Realsolv AB

Vi är den nya aktören som genom en sammanslagning av fyra starka företag utmanar hela branschen när vi formar framtidens förvaltning och boendetjänster.

Genom att erbjuda marknaden en unik digital plattform i kombination med ett helhjärtat kundengagemang och förmedling av kunskap kan våra kunder fokusera på att förbättra och förädla sitt boende utan att det stjäl tid från vardagen.

Detta är bara första steget på vår resa att förändra branschen för förvaltning av bostadsrätter. Vill du vara med på resten av vår expansionsresa?

Lediga jobb

Frontendutvecklare

Vi söker dig som vill jobba med frontendutveckling och som är riktigt duktig på det du gör. Du har ett brinnande intresse för UX-design och vill investera din kompetens långsiktigt i ett framgångsrikt och ambitiöst företag som siktar högre. Du är strukturerad, ansvarsfull och får gärna ha en ekonomisk förståelse. Du trivs med att arbeta i team och för dig faller det sig naturligt att vara kommunikativ, utåtriktad och drivande i ditt arbetssätt. Du gillar att utvecklas och kan konsten att översätta komplexitet till enkelhet där användarvänlighet står i fokus.

Läs mer på Ants

Senior fullstackutvecklare

Vi söker dig som vill vara med och påverka utvecklingen i ett starkt växande företag. Du är uppmärksam på var behoven finns och är drivande i att skapa, styra och slutföra projekt och processer. Rollen är perfekt för dig som vill ta nästa steg i din karriär, där du i vårt agila IT-team blir en nyckelperson. Vi ser att din erfarenhet har gett dig en självsäkerhet och självständighet som hjälper dig att hantera rollens ansvar.

Läs mer på Ants

Säljare

Som säljare arbetar man med uppsökande försäljning, med fokus på att skapa nya affärsmöjligheter mot både slutkund och partners. Man förväntas driva säljprocessen självständigt från kartläggning av marknaden, genomföra kvalitativa möten till att driva in nya avtal och exempel på kontaktytor hos kund är styrelsemedlemmar i bostadsrättsföreningar.

Läs mer på Hero

Kontorsassistent

Som kontorsassistent på vårt nyrenoverade Stockholmskontor i Slussen kommer du att ansvara för den allmänna trivseln på kontoret. Du kommer även att arbeta med interna funktioner såsom posthantering, scanning, beställning av material, inköp av dagligvaror till kontoret, bud och kontakt med våra växel leverantörer etc. Du kommer också att vara till stöd till verksamheten och hjälpa till med inläggning/registrering av nya kunder. Inhämta information om nya kunder samt ha kundkontakt.

Läs mer om tjänsten