X

HEM OCH FASTIGHET HAR BYTT NAMN TILL NABO

Det är en satsning där de fyra förvaltningsbolagen Conzignus Hem och Fastighet, Valvet Förvaltning, Rådrum och Ekonomisk Förvaltning i Uppsala går samman under det gemensamma varumärket Nabo.

Vi förenklar er tillvaro…

Det är enkelt att vara kund hos Hem och Fastighet. Våra tjänster utför stora delar av ert dagliga arbete. Våra system underlättar era insatser och ger er snabb överblick och full kontroll. Vi förenklar styrelsens vardag i tre olika steg!

Därför Nabo

Tjänsteutbud

Vi tar hand om det ni behöver göra, men inte har tid till. Förutom den dagliga administrationen, bokföring, bokslut och deklarationer finns nu även tjänsten lånebevakning och upphandling som ordinarie innehåll i vår förvaltning. Ni erhåller även två års juridisk prenumeration samt vår onlineutbildning för styrelsen.

Papperslösa föreningen

Papperslösa föreningen

Vårt system är enkelt att förstå och arbeta i. Det ger er full kontroll. Ni får all post digitalt direkt in i plattan eller datorn. Ni når alla dokument från en plats, sorterade och klara. De kan dessutom sparas och delas vidare med ett klick. Styrelsen får alltid och på en gång tillgång till föreningens alla avtal. Ni behöver inte längre öppna och vidarebefordra en massa post. Vare sig till oss, revisorer eller andra intressenter – vi gör allt helt papperslöst.

Trygg förvaltning

Stort mått av trygghet

Vi har kunnig personal inom alla de viktiga förvaltningsområdena. Ni har full kontroll över allt vi gör – alla de dokument och annat som berör er förening. Ni kan även vara trygga i vetskapen om att ni har fått exakt de tjänster ni behöver. Till marknadens bästa pris.

Vi erbjuder prisgaranti

Prisgaranti

Löpande förvaltning är inte dyrt – betala inte onödigt dyra arvoden för den årliga förvaltningen. Lägg istället pengarna på kvalificerad rådgivning när den väl behövs.

Vi erbjuder samma tjänster som våra konkurrenter, men till ett mycket lägre pris. Med oss betalar ni endast för det ni behöver. Vi erbjuder därför våra kunder en prisgaranti på vår ekonomiska förvaltning. Det har vi alltid gjort.

Så här funkar det

Om ni hittar ett likvärdigt erbjudande på ekonomisk förvaltning hos någon annan garanterar vi att matcha priset på vår förvaltning.

Villkor

För att prisgarantin ska gälla måste det anbud vi matchar mot innehålla samma tjänsteutbud som vår förvaltning. Den gäller exempelvis inte mot den lilla redovisningsbyrån på hörnet som har åtagit sig att sätta ihop ett bokslut åt er i december. Den gäller dock mot de erbjudanden som ni får från andra stora aktörer inom ekonomisk förvaltning.

För att aktivera garantin – skicka in den offert som ni vill matcha mot, eller ert nuvarande förvaltningsavtal. Prisgarantin gäller endast ekonomisk förvaltning och inte tjänster inom teknisk förvaltning, ekonomisk rådgivning, styrelseutbildning.

Sänker totala kostnaden

Tjänster som sänker den totala kostnaden

Vi nöjer oss inte med ett lågt arvode för förvaltningen. Vi adderar nu tjänster som sänker den totala kostnaden i föreningen.

Vår låneupphandlingsstjänst och den nya avtalsbevakaren i vårt mobila styrelseverktyg är exempel på tjänster som både underlättar och sänker kostnader.

Rättvisa avgifter

Vi brinner för rättvisa avgifter!

Många föreningar tar ut en felaktig avgift, vilket innebär att medlemmarna ofta betalar mer än vad de borde. Vi vet vilken avgiftsnivå ni borde ha. Därför bedriver vi all förvaltning och rådgivning med målet att föreningens årsavgifter ska vara rättvisa och långsiktigt hållbara.

Om oss

Hem och Fastighet grundades 2001. Idag sköter vi förvaltningen åt cirka 650 föreningar, fördelade över hela landet.

Vi är 50 medarbetare – kvalificerade ekonomiska rådgivare, jurister, tekniska förvaltare och duktiga administratörer. Vi har dessutom utvecklat Sveriges enda specialanpassade system för bostadsrättsföreningar.

Vi erbjuder en heltäckande service inom allt som rör bostadsrättsföreningar, stort som smått. Ni får de tjänster er förening behöver, till ett av marknadens bästa priser.

Det funkar på riktigt. Det vet vi, för vi har fått utmärkelsen bästa tillväxtindex från svenskt tillväxtindex – två år i rad. Och högsta kreditvärdighet enligt UC.